hoi! wat leuk dat je er bent.
icon-close

Verzenden & retourneren

Waar kan ik mijn bestelling ontvangen?
Je kunt de bestelling op elk adres ontvangen (huis, werk, etc., postbus is niet mogelijk)

Hoe langt duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?
Bestellingen die voor 15.00h met Ideal of creditcard worden besteld worden vaak dezelfde dag nog verzonden. Op zaterdag en zondag is dat wat lastiger, omdat Post NL dan niet bij ons langs komt, maar we doen ons best om je pakketje zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

Leveren jullie ook in het weekend?
Wij sturen pakketjes over het algemeen via Post NL. Alle weekdagen doen we gewoon alle voor 15.00 bestelde pakketjes dezelfde dag op transport. Wij proberen het de dag nadat jij je bevestigings-e-mail van ons hebt ontvangen het pakket te leveren. Maar dit kunnen we niet garanderen. Mocht je pakket na een paar dagen nog niet binnen zijn stuur ons dan een e-mail of bel 010 7670017. Dan zullen wij uitzoeken wat er aan de hand is.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen 5,95 EUR (voor het buitenland gelden andere tarieven)

Afhalen in de winkel is gratis.
Voor cadeaubonnen gelden uiteraard geen verzendingskosten.
Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?
Als je van ons een bevestigingsmail hebt gekregen gaat je pakket vaak dezelfde dag nog de deur uit.

Ik heb het verkeerde afleveradres opgegeven, wat nu?
Ojee!! Zie je in de bevestigings-email toch dat er een verkeerd afleveradres staat, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon 010 7670017 of [email protected] Wij proberen dan je gegevens nog te wijzigen. Als het al te laat om het adres te corrigeren zullen we moeten wachten tot het pakket terugkomt. Wij zullen dan contact opnemen als het pakket bij ons terug is en een afspraak maken om het opnieuw te versturen.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Indien de artikelen die je hebt besteld wat te klein of te groot uitvallen, heb je het recht om deze te ruilen of te retourneren. Of misschien vind je het simpelweg gewoon niet leuk genoeg. Stuur binnen een week een mailtje naar [email protected] Het artikel dient binnen een termijn van 14 werkdagen in de originele verpakking te worden terug gestuurd, in onbeschadigde en ongebruikte toestand.

Ons adres is:
Pomme de Jus
Freericksplaats 23a
3054GK Rotterdam

De verzendkosten voor de retour gestuurde artikelen zijn voor je eigen rekening, mits wij een fout gemaakt hebben. Dan vergoeden we alles.

Binnen welke termijn moet een artikel geretourneerd worden?
De retourtermijn is 14 dagen na aankoopdatum.

Hoe ontvang ik het bedrag van mijn retourzending?
Zodra de retourzending goedgekeurd is, ontvang je het bedrag van je aankoop direct terug op je rekening.

Wanneer ontvang ik het bedrag van mijn retourzending?
Artikelen die ons worden terugbezorgd onder de voorwaarden zoals beschreven hierboven, worden direct door ons terugbetaald.

Wat moet ik doen als het teruggestorte bedrag niet correct is?
Ojee! Wij kunnen ook fouten maken. Stuur een mail of bel ons op en we lossen het direct op.

Pomme de Jus behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn aangemeld of verstuurd, of kledingstukken die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.