verzenden

Waar kan ik mijn bestelling ontvangen?

Je kunt de bestelling op elk adres ontvangen (huis, werk, etc., postbus is niet mogelijk)

Hoe langt duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?

Bestellingen die voor 14.00h met Ideal of creditcard worden besteld worden vaak dezelfde dag nog verzonden. Op zaterdag, zondag en maandag is dat wat lastiger, omdat DHL dan niet bij ons langs komt, maar we doen ons best om je pakketje zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

Leveren jullie ook in het weekend?

Wij sturen pakketjes over het algemeen via DHL. Alle weekdagen doen we gewoon alle voor 14.00 bestelde pakketjes dezelfde dag op transport. Wij proberen het de dag nadat jij je bevestigings-e-mail van ons hebt ontvangen het pakket te leveren. Maar dit kunnen we niet garanderen. Mocht je pakket na een paar dagen nog niet binnen zijn stuur ons dan een e-mail of bel 010 7670017. Dan zullen wij uitzoeken wat er aan de hand is.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  • De verzendkosten bedragen 4,95 EUR -– GRATIS voor bestellingen boven 100 EURO in Nederland (voor het buitenland gelden andere tarieven)
  • Afhalen in de winkel is gratis.
  • Voor cadeaubonnen gelden uiteraard geen verzendingskosten.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Als je van ons een bevestigingsmail hebt gekregen gaat je pakket vaak dezelfde dag nog de deur uit.

Ik heb het verkeerde afleveradres opgegeven, wat nu?

Controleer je adres bij het invullen van de gegevens altijd goed! Zie je in de bevestigings-email toch dat er een verkeerd afleveradres staat, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon 010 7670017 of info@pommedejus.nl Wij proberen dan je gegevens nog te wijzigen. Als het al te laat om het adres te corrigeren zullen we moeten wachten tot het pakket terugkomt. Wij zullen dan contact opnemen als het pakket bij ons terug is en een afspraak maken om het opnieuw te versturen.