Gratis verzenden boven de €50,- in Nederland • di t/m za voor 15u besteld is nog dezelfde dag verzonden

Pomme pour dix

Pomme pour dix

pomme pour dix

Hoevaak is ons gevraagd: 'Wanneer komt er nou een tiener-winkel?'

Jaaa Joehoe!! Allemaal leuk en aardig maar waar halen we de tijd vandaan? 1 winkel is al druk genoeg, vinden wij, maar toch ook wel onwijs tof! Stappen zijn er om gemaakt te worden. Al neem je die niet zomaar natuurlijk (O'nee!? Wij eigenlijk altijd wel) Je hebt wel eens van die dagen dat je denkt de hele wereld aan te kunnen, ken je dat?? (Who runs the world? Girls!!)

Poeh! Nou, die dag was een paar weken geleden toen ons oog viel op een heel leuk lief scheetig winkelpandje bij ons om de hoek waar precies niks aan gedaan hoeft te worden. Eigenlijk te mooi om waar te zijn.... Ken je dat ??

We liepen voorbij en dachten dat zou wel eens heel leuk kunnen worden en zoals wij Pommetjes dat doen gaat dat vrij rigoureus . WIJ GAAN DAT gewoon DOEN!!!

We gaan vanaf aanstaande zaterdag 8 september tot en met december eens kijken wat het voor leuks brengt! Een echte tienerwinkel. Langer kunnen we dit pareltje helaas niet huren. (zoals we al zeiden: te mooi om waar te zijn)

Kom je gezellig kijken vanaf zaterdag? 
Want he! Wij mama’s zijn soms ook nog een beetje tieners en passen heel soms ook best nog wel wat.

Pomme pour dix
Freericksplaats 35
3054 GK Rotterdam
010-7670017

Openingstijden dinsdag tm zaterdag van 10.00u tot 17.00u

Psssst: Pomme pour dix is natuurlijk weer een naam die helemaal nergens op slaat maar dat doet Pomme de Jus ook niet. Maar he! zo zijn we nou eenmaal. Een beetje gek!
     Vrijvertaald betekend het 'appel voor tien'

block
block
Min: €0 Max: €5