Verzending binnen NL 4,95 - Boven 100 EUR gratis
icon-close
SALE | SOLDES | KORTING

SALE | SOLDES | KORTING

Het duurde wel even he? Poeh wat moest je er lang op wachten! Wel drie weken langer dan normaal! Misschien wel vier! Maar toch wij zijn blij dat we het zo aangepakt hebben. We hopen zo de seizoenen weer een beetje kloppend te maken. Door Corona komen de winter leveringen sowieso al later, dus was dit een mooie gelegenheid om die gekke vroege SOLDES een beetje aan te pakken.

Wij denken dat dat beter is voor iedereen. En op lange termijn ook nog goed voor het milieu, want als je je kleding koopt in het seizoen wanneer je het nodig hebt, koop je ook minder. En dat is dan weer duurzaam. En eigenlijk ook heel goed voor je portemonnaie. 

Daar komt ook nog eens bij dat wij vinden dat onze merken het waard zijn om voor de normale prijs verkocht te worden. Achter de schermen wordt er zo keihard gewerkt aan elke nieuwe collectie, elke stof, elke kleur, elk uniek patroon, elk verhaal… Om daar te vroeg of te veel korting op aan te bieden is simpelweg niet logisch. 

De kleding die wij verkopen wordt op een duurzame en vooral eerlijke manier geproduceerd. De stoffen zijn prachtig geweven. Er wordt meer draad gebruikt, waardoor de kwaliteit beter is, alles langer mee gaat en over kan gaan van kind op kind.

We hebben merken die stoffen recyclen, die biologisch en organisch produceren, die met aandacht voor het milieu hun nieuwe collectie samenstellen. Er wordt duurzaam gedacht en zo draagt iedereen zijn steentje bij voor een uiteindelijk betere wereld voor onze kinderen en kleinkinderen. 

We realiseren ons heel goed dat we 1 van de weinige zijn die dit doen. Het is ook doodeng, want wij willen natuurlijk wel blijven bestaan. En het is altijd zo makkelijk om te doen wat je altijd al doet of wat iedereen altijd doet, maar uiteindelijk denken we dat we er langer zullen zijn als we ons niet focussen op die SOLDES.


Zoals Jackie Kennedy ooit zei:
"One man can make a difference, and every person should try"

 

recyclen

 

Dus.. Goed verhaal, lekker kort ook... Maar het is nu tijd om te shoppen in de SOLDES!  Want we kunnen natuurlijk niet helemaal zonder... 
Woensdag 1 juli starten we in de winkel. En later deze week is ook de webshop aan de beurt. 

LET OP!!!
We hebben nog steeds te maken met CORONA en daarom is het fijn als je alleen komt winkelen. We proberen alles in goede banen te leiden en iedereen te helpen.  

 

Liefs,
Lonneke & Rienke

 

sokjes