Gratis verzenden boven de €50,- in Nederland • di t/m za voor 15u besteld is nog dezelfde dag verzonden

Nieuwe webshop

  • Geplaatst op
  • 0
Nieuwe webshop

Wow!! Een nieuwe webshop
Na 3 jaar heel blij te zijn geweest met onze 1e webshop was het tijd voor vernieuwing!
Dus.. Taaadaaa… tromgeroffel… Vandaag is hier onze nieuwe verbeterde kinderkleding webshop www.pommedejus.nl

We kregen veel mailtjes en vragen wanneer we nou eindelijk weer online zouden gaan. Het was ook fijn om te merken dat we gemist werden. Natuurlijk hadden we nog veel meer tijd willen hebben om alles perfect te maken, maar ja, wat is perfect? Wij zijn trots op hoe de website er nu uitziet en we gaan het gewoon doen. Hup!

11 uur gaat hij online tegelijkertijd met de launch van Bobo Choses. Wat een feest joh!
 
Aangezien deze week en de week erna heel veel leuke  kindercollecties online gepresenteerd mogen worden zoals Repose, Mingo kids en Soft Gallery zouden we  jullie zeker aanraden de webshop goed in de gaten te houden maar voor nu staat er ook al oh zo veel moois op.
Wat dacht je van Long live the Queen, MarMar Copenhagen, Collegien, Levi’s, Donsje, Bellerose, Indee, Golden Goose en nog veel en veel meer.
 
We heten nog steeds www.pommedejus.nl, maar als het goed is zal het iets overzichtelijker zijn en iets prettiger werken. Wij zijn er blij mee en we hopen jij ook. Uiteraard staan wij altijd open voor op en/of aanmerkingen van www.pommedejus.nl. De webshop is immers nooit af en we blijven verbeteren.
 
Maar voor nu alvast heel veel kijk en shop plezier. 
En vinden wij het natuurlijk nog gezelliger wanneer jullie de winkel komen bezoeken in Rotterdam op de Bergse Dorpsstraat 109A in Rotterdam!

 

Veel Liefs,
De Pommetjes

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden