Verzending binnen NL 4,95 - Boven 100 EUR gratis
icon-close
Kadootjes

Kadootjes

Zouden ze het niet vergeten zijn??? (Mijn man moet ik nog wel eens helpen herinneren want z'n ex was 3 december jarig en ik 2 december…… En z'n nieuwste liefje Sammie 1 decemer)

Ik moet ook altijd wel even helpen herinneren aan de kinderen dat ik jarig ben en begin daarmee al een maandje van te voren. Dan hebben ze ruimschoots de tijd om te sparen en te bedenken wat is nou echt leuk voor hun moedertje.
Het liefst wil ik ook dat er versierd wordt, want ja dat hoort nou eenmaal bij je verjaardag. Slingers, ballonnen, stoel versieren de hele sjabeng!! Vroeger kreeg ik dat al van mijn ouders. Toeters, bellen, slingers alles.. En dan heb ik het nog niet eens over de hysterische grote kado's! Dat was vroeger nog, want je kreeg verder het hele jaar niks. Dus op je verjaardag kreeg je dan eindelijk die langverwachte stereotoren of goudvissen waar je echt niet zonder kon.


Maar goed... Buiten al die kado's verwachtte ik ook speciaal eten op mijn grote dag. Dat begon ermee dat ik geen taart hoefde met een kaarsje, maar een saucijzen-letter met een kaarsje en 's avonds wilde ik graag gewoon kip-kerriesoep. Gemaakt door mijn vadertje. En stiekem gebeurd dit al 38 jaar zo en hoop ik dat als ik 100 word dat gewoon wordt voortgezet. (Hoe dan ook!)

Helaas zal er dit jaar niet veel komen van alle feestjes en gezelligheid, maar een saucijzen-letter en de kip-kerriesoep hebben niks met Corona van doen, dus dat verwacht ik gewoon hoor.. En kadootjes kunnen ook gewoon online besteld worden, dus dat is ook geen excuus.

Over kadootjes gesproken... 2 december is natuurlijk de belangrijkste datum van het jaar, maar Sinterklaas is geloof ik ook ergens jarig die maand..En de Kerstman? Gelukkig kun je voor die kadootjes bij ons terecht. Er zijn al onwijs veel leuke kadootjes binnen!

En wij bedachten dat het slim zou zijn als je dit jaar al vroeg begon met inslaan van alle kadootjes. Door onze grote vriend Corona verwachten ze hele erge drukte bij de Post! En je moet natuurlijk niet willen dat je kadootje van Sint of de Kerstman dan wel eens te laat zou kunnen zijn? #supertip Ik weet namelijk als geen ander hoe leuk het is als je kadootje gewoon op tijd is.

Dus neem alvast een kijkje op www.pommedejus.nl en bestel gewoon vast joh! Hebben is hebben… En wil je het leuk ingepakt hebben? Laat dan even een notitie achter bij je bestelling. Wij doen dat met alle liefde! Mooi inpakken! Ik weet namelijk ook, dat naast het krijgen van kadootjes, het misschien wel nog leuker is om een mooi ingepakt kadootje te geven!

Schiet me nu ineens de vraag binnen! Op welke dag ben ik eigelijk jarig dit jaar? Heb het direct even nagekeken en 2 december valt dit jaar op woensdag! Best een leuke dag om jarig te zijn dacht ik zo, dat breekt zo lekker de week…

En nu niet allemaal tegelijk langs komen want dat mag natuurlijk niet dit jaar. Dan word het veel te druk. Maar schiet me dan weer ineens te binnen... misschien kunnen we aan tijdschema’s werken.. Kom jij 's ochtend of 's middags met kado's? Krijg je van mij een lekkere saucijzen-letter.

Weet je wat?! We zien het allemaal wel... En anders vier ik het volgeld jaar dik en dwars want dan word ik 40!!!! Oooooh dat gaat een knaller worden ik voel het.

 

x Lon