Verzendkosten 3,95 binnen Nederland & boven 150,- gratis (NL)
icon-close
Back to school

Back to school

De vakantie is voorbij en we gaan weer terug naar school! Een heel nieuw jaar staat voor de deur! Soms met een nieuwe klas en nieuwe vrienden. Daar hoort ook een nieuwe outfit bij toch?

Voor de meiden vanaf 10 jaar is er het fantastische merk Les Coyotes de Paris! Zo lekker comfortabel, maar met vernieuwende pasvormen en combinaties helemaal tof om mee op school te verschijnen.

les coyotes de paris

 

En heb je de collecte van Hundred Pieces al gezien? Toffe broeken en hoodies met print. Lekker vrolijk geprinte t-shirts met lange en korte mouw, voor ieder wat wils! De artworks zijn tot stand gekomen door een samenwerking met Shobu Tsuchiya. En wist je dat de items van dit merk gemaakt zijn van organic katoen? Zelfs de spijkerbroeken zijn gemaakt van organic denim. Kom je het van dichtbij bekijken?

hundred pieceshundred pieces

 

Daarnaast verkopen we bij Pomme de Jus in Rotterdam heel veel andere mooie merken. Denk bijvoorbeeld aan Bellerose, Simple Kids, Morley, Finger in the Nose, Bobo Choses, Mingo, Emile et Ida, Play up, Gosoaky en nog veel meer!

De meiden van Pomme de Jus kunnen je helpen met het maken van frisse combinaties of gewoon met wat nieuwe inspiratie. Vinden we leuk! Kom gezellig langs in Rotterdam of kijk op de webshop www.pommedejus.nl

 

Bellerose

Bobo choses

Bobo choses