blog

Wat een jaar

  • Geplaatst op
  • Door Lonneke
  • 0
Wat een jaar

Dit jaar begonnen we positief het jaar 2020 niemand, niemand, niemand die ooit had gehoord van het woord Corona… of Covid19! Gelukkig maar!  Zo hebben we nog een maandje of twee zorgeloos van het jaar 2020 kunnen genieten. Hier een Pomme jaar overzicht zoals ik (Lonneke) het ervaren heb. En laten we beginnen bij...

Kadootjes

  • Geplaatst op
  • Door Lonneke
  • Geplaatst in kadootjes
  • 0
Kadootjes

Ik ben een echt kadootjes meisje ik kan zo ontiegelijk blij worden als ik bijvoorbeeld jarig ben met het idee dat de hele dag om mij draait. Het begint al de avond daarvoor dat ik al een beetje uitgelaten begin te worden voor wat de dag erna staat te gebeuren....

Covid 19 x Pomme de Jus

  • Geplaatst op
  • Door Lonneke
  • 3
Covid 19 x Pomme de Jus

'Hoe gaat het nu met jullie?' Wordt ons veel gevraagd.
En iedere dag geef ik daar weer netjes antwoord op met: 'Nou eigelijk hebben we niks te klagen dus dat doen we dan ook maar niet.'
Punt. Maar misschien wil ik er toch wat over zeggen ...